Directeur Pantar vertrekt

Directeur Pantar gaat vertrekken

Directeur Rutger van Krimpen van Pantar, dat gevestigd is in Diemen, stapt per 31 mei op. Hij doet dat aan de vooravond van de definitieve besluitvorming over de toekomst van sociaal werk in Amsterdam. Pantar verzorgt ook in een deel van Diemen de groenvoorziening en ontvangt daartoe van de gemeente een jaarlijkse bijdrage. Pantar veranderde de laatste vijf jaar onder Van Krimpens leiding van een traditionele sociale werkplaats naar een modern werkleerbedrijf. “Pantar is een prachtige organisatie met gedreven mensen en betrokken klanten. Mijn beslissing was niet eenvoudig, maar ik gun Pantar dat er de komende jaren stabiel gebouwd wordt aan de veranderende organisatie . Daar heb je een leider voor nodig die een lange termijn commitment aan kan gaan”, zegt Van Krimpen. “Rutger heeft in de afgelopen jaren enorm veel voor Pantar voor elkaar gekregen en de Raad van Toezicht waardeert het vele werk dat hij voor de organisatie heeft gedaan. Wij begrijpen zijn keuze en zijn hem erkentelijk voor de goede verstandhouding waarin wij afgelopen jaren hebben kunnen opereren”, aldus Lodewijk de Waal, voorzitter Raad van Toezicht van Pantar.