Minder leegstand

Generali vertrekt dit jaar uit Diemen

De medewerkers van verzekeringsmaatschappij Generali vertrekken in de loop van dit jaar uit de huidige kantoren in Bergwijkpark-Zuid in Diemen. Dat volgt op de afronding van de overname van Generali Nederland door verzekeringsmaatschappij a.s.r. Nu die overname is afgerond start a.s.r. met de integratie van de activiteiten van Generali Nederland. Dat betekent ook dat het hoofdkantoor dat al vele jaren in Diemen is gevestigd gaat verdwijnen. Jos Baeten, CEO van a.s.r., zegt’ “De integratie van Generali zal met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor alle partijen plaatsvinden. Klanten van Generali Nederland kunnen erop vertrouwen dat zij bij a.s.r. op de best mogelijke manier worden geholpen.” Of er al een nieuwe gebruiker voor de kantoren in Bergwijkpark-Zuid is, is nog niet bekend.