Markant cursus

Markant biedt cursus mantelzorgers Diemen

Markant, het centrum voor mantelzorg in Diemen en Amsterdam, organiseert komende maanden een cursus ‘De Zorg de Baas’ in Diemen. De cursus is bedoeld voor (overbelaste) mantelzorgers die wonen of iemand verzorgen in Diemen. In de cursus kunnen zij leren hoe de balans (terug) te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor hen zelf. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten met als onderwerpen gevoelens (h)erkennen en leren grenzen aangeven, stress en ontspanning, kwaliteiten kennen en benutten, hulp en steun vragen alsmede communicatie en assertiviteit. De cursus is gratis en wordt gegeven door Markant in De Brede Hoed in Diemen-Centrum. Nadere informatie en aanmelden: https://www.markant.org/agenda/cursus-zorg-baas-mantelzorgers-diemen/