Milieubedrijf Stammerkamp

Milieubedrijf Diemen breidt verder uit

Het op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen gevestigde Milieu Service Nederland bouwt een tweede loods. MSN nam vorig jaar op haar Diemer locatie al een eerste nieuwe loods in gebruik maar moet verder uitbreiden vanwege de groei in de activiteiten en het daarmee samenhangende groeiende wagenpark. Een groot deel van de uitbreiding zal worden gebruikt als opslag van het wagenpark, reserve-auto’s en minder vaak gebruikt materiaal terwijl ook de technische dienst in de nieuwe loods wordt ondergebracht. ‘’Het bouwen van de geheel nieuwe (eerste) loods was een flink project. Toch zijn we nog niet klaar met bouwen! Milieu Service Nederland groeit! Aan één nieuwe loods hebben wij niet genoeg, daarom zijn we inmiddels begonnen met de bouw van een tweede loods,’’ meldt het bedrijf op haar website.