Lijn 9

Lijn 9 tijdelijk niet naar en van Diemen

Lijn 9 rijdt van donderdagavond 15 maart 23.00 uur tot maandagochtend 19 maart 07.00 uur niet naar en van Diemen. Dat komt door werkzaamheden aan het spoor en de nieuwe keerlus bij het eindpunt van Lijn 9 aan de Muiderstraatweg. De tram wordt tijdelijk vervangen door een speciale buslijn 29. Die rijdt vanaf de Brinkstraat langs de route en haltes van Lijn 9 in Diemen tot aan de Pr. Bernhardlaan om vervolgens via de Pr. Beatrixlaan en de Burg. Bickerstraat terug te rijden naar de Hartveldseweg. In verband met de werkzaamheden is de Muiderstraatweg richting Diemen Centrum gedurende die periode afgesloten. Plantage de Sniep en de sportvelden zijn dan alleen bereikbaar via de Provincialeweg en Diemen-Noord. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. Dat alles wordt gemeld op de website van SV Diemen en tot nu toe niet bij de gemeente Diemen.