Stekkie Diemen Zuid

Het Stekkie opent in buurthuis Diemen-Zuid

In Huis van de Buurt ’t Kruidvat in Diemen-Zuid wordt zaterdag ’t Stekkie officieel geopend. In Het Stekkie zullen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt koken voor deelnemers aan activiteiten in het buurthuis. Het Stekkie is een nieuw initiatief van Stichting Welzijn Diemen (SWD), die hierbij nauw samenwerkt met de afdeling sociale zaken van de gemeente Diemen, Pantar, en H.V.O Querido. Zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur zullen Rotaryclub Diemen, Stichting Congada, Ben’s Danspaleis en Balkfolk Diemen ook workshops aanbieden. Bij Rotaryclub Diemen gaat het om ‘Schrijf een heldere e-mail’, ‘Fris je spelling op’, ‘Maak een testament op’ en ‘Notariële volmacht of een levenstestament?’ Leden van de Rotary Diemen assisteren ook bij het ontvangen van de gasten in Huis van de Buurt ’t Kruidvat.