Loswalfestival kramen

Loswalfestival zoekt nog wat meer kramen

Het jaarlijkse Loswalfestival in Diemen zoekt nog wat meer belangstellenden voor de kramenmarkt. Eettentjes zijn er inmiddels voldoende maar andere kramen zijn nog altijd welkom. Ook hebben de organisatoren nog kunstkramen nodig om op vrijdagavond en zaterdag een kunstmarkt te kunnen vullen. Het driedaagse festival wordt gehouden van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei. De vrijdagavond staat in het teken van sport met de sportmarkt, sportdemo’s en sportverenigingen alsmede de braderie, kunstmarkt en kindermarkt. Zaterdag is de Familiedag (braderie, kunstmarkt, demo’s, gratis kinderactiviteiten) en zondag is als altijd de veiligheidsdag met brandweer, politie, Ehbo, gemeente en de dierenambulance terwijl dan ook de braderie dan nog draait.