Muiderstraatweg

Muiderstraatweg beter maar nog niet klaar

Autoverkeer over de Muiderstraatweg langs Plantage de Sniep in Diemen moet vanaf half april richting centrum over een betere weg kunnen rijden. Het werk aan dat deel van de zogenaamde Oost-West As is echter voorlopig nog niet klaar, zoals diemerkrant.nl maandag door een communicatie misverstand meldde. Eind april kan de zuidelijke rijbaan richting Provincialeweg naar verwachting geheel open gaan. Daarna moeten de fietsstraat aan de Keulse Vaart en het aansluitende fietspad richting Prins Bernhardlaan nog worden afgewerkt, moet er nog straatmeubilair waaronder de lichtmasten worden geplaatst en komt er ook gras tussen de trambaan om die een groene uitstraling te geven. De gemeente Diemen verwacht momenteel dat dit deelgebied van de Oost-West As eind juli klaar kan zijn.