Weekmarkt

Weekmarkt Diemen draait om naar de horeca toe

De woensdagse weekmarkt op het Diemerplein in Diemen krijgt een andere indeling en opstelling. Een groot deel van de kramen komt naar de horeca gericht te staan, waarmee de ondernemers en de gemeente de markt aantrekkelijker en gezelliger hopen te maken. Wethouder Jeroen Klaasse van economische zaken: ‘’De markt op het Diemerplein is voor veel inwoners een begrip en een plek om elkaar te ontmoeten. Met de marktkooplieden en de (horeca)ondernemers op het Diemerplein hebben we gekeken hoe de markt en  het winkelcentrum elkaar kunnen versterken. Daarbij is ook de nieuwe marktmanager betrokken, die heeft gekeken naar indeling, aanbod en uitstraling van de markt. Zo is ook het idee ontstaan om de kramen andersom te zetten, waardoor er contact komt tussen de marktbezoekers en de horeca.’’ Begin april wordt de markt nieuwe stijl officieel geopend: de Doe Maar Diemer Markt! Meer informatie op www.facebook.com/Diemermarkt.