SV Diemen

SV Diemen houdt open training voor Diemenaren

SV Diemen organiseert samen met Kicks, een voetbalinitiatief van de KNVB, voetbaltrainingen voor mensen met een druk leven en een volle agenda. Vanaf 3 april zijn zij op dinsdag en donderdag van 20.30 tot 22.00 uur welkom op Sportpark Diemen. Die trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. De eerste training wordt het eerst drankje ook door Kicks gesponsord.
‘’Veel mensen vinden voetballen geweldig. Partijtje spelen, op doel knallen, vrienden zien en maken op het veld, in beweging zijn etc. Maar voor veel mensen past voetbal helaas niet meer in hun agenda. Kicks is opgericht voor die voetballers die nu noodgedwongen gaan hardlopen, fitnessen of Netflixen omdat er voor hen simpelweg geen voetbalaanbod is,’’ zegt SV Diemen in een toelichting. Eenmalig proberen kan, een strippenkaart voor een paar weken kan ook. Voor voetballers die iets meer structuur willen, komen er kortdurende competities. Aanmelden via een mail aan remco@playkicks.nl of een appje naar 06-23888435.