Randstad

Nieuwe directeur Randstad Nederland

Op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen is Dominique Hermans benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Randstad Nederland. Zij volgt Reiant Mulder op die Randstad na ruim veertien jaar verlaat. Hij heeft als programmamanager en algemeen directeur bij I-bridge en daarna als algemeen directeur van Randstad Nederland een belangrijke rol gespeeld bij de digitalisering van werkprocessen en de ontwikkeling en implementatie van ‘Human Forward’ in Nederland, de nieuwe positionering van Randstad. Hermans werkt sinds 2001 bij Randstad waar zij is begonnen als branchemanager. Sinds januari 2015 was ze algemeen-directeur van dochter Tempo-Team Nederland dat eveneens in de kantorenwijk Bergwijkpark-Zuid in Diemen is gevestigd. Werner Klaassen volgt Hermans in die functie op. Hij is in 1997 begonnen als intercedent in Zeeland en is sinds 2015 operationeel directeur van Tempo-Team.