Kinderboerderij

Werk aan rotonde vlakbij kinderboerderij Diemen

Pal naast de Kinderboerderij Diemen aan de Prins Bernardlaan wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de nieuwe rotonde met de Muiderstraatweg. Het grasveld van de dieren is verdwenen om plaats te maken voor grote bergen zand. Dat blijft nu geruime tijd liggen om in te klinken voordat de verdere werkzaamheden beginnen. De Kinderboerderij krijgt nog deze zomer een flink deel van het grasveld –  maar niet alles – terug zodat de dieren daar weer kunnen grazen, heeft de gemeente toegezegd. ‘’Natuurlijk zorgen we er voor dat na het gereed komen van de rotonde de kinderboerderij weer netjes gemaakt wordt en de dieren weer de ruimte hebben die nodig is! We hebben goed contact en regelmatig overleg met het bestuur van de kinderboerderij over de werkzaamheden,’’ is op de site over de Oost-West As van de gemeente Diemen te lezen.