Veiligheidsdag-

Veiligheidsdag weer voor jong en oud

De Veiligheidsdag op de zondag van het Loswalfestival in Diemen bood ook dit jaar veel attracties voor jong en oud. Vooral de brandweer was met een vloot aan indrukwekkend materieel waaronder de blusboot, en met al het bijbehorende personeel, volop aanwezig terwijl ook de politie van Diemen, al evenzeer met een vaartuig, eveneens vrijwel op volle sterkte op de Loswal acte de presence gaf. Ook de ambulancedienst, de dierenambulance, Waternet en andere instanties lichtten het publiek van Diemen in over hun activiteiten. De jongsten onder hen konden tegelijk een ├ęchte politiemotor of brandweerauto proberen. De Veiligheidsdag leek desalniettemin wat minder bezoekers te trekken dan in vorige jaren terwijl de kramenmarkt op zondag kleiner van omvang is dan op de beide eerste dagen van het Loswalfestival.