The Post

Bouw van woningcomplex centrum Diemen gestart

Op het terrein op de hoek van de Ouddiemerlaan en het Wilhelminaplantsoen in het centrum van Diemen zijn de eerste werkzaamheden begonnen voor de bouw van een tiental grotere en dure eengezinswoningen. De woningen, die tussen 535.000 en 610.000 euro kosten, zijn inmiddels alle verkocht. Voor het project, The Post naar het voormalige postkantoor van Diemen dat vroeger op deze plek stond, wordt eerst het terrein verder gereinigd en bouwrijp gemaakt. Eind september/begin oktober moeten de palen worden ingebracht. Die palen worden niet geheid maar geboord om hinder te beperken, heeft de aannemer in een brief aan de omwonenden laten weten. De aannemer laat de staat van de omringende woningen ook opnemen om later eventuele bouwschade vast te kunnen stellen.