vrijwilligersonderscheiding

Kandidaten gezocht voor vrijwilligersonderscheiding

De gemeente Diemen doet een oproep om kandidaten voor de vrijwilligersonderscheiding 2018 aan te melden. ‘’Wie kent ze niet: mensen die als vrijwilliger en geheel belangeloos veel tijd, vakkennis, energie en vooral enthousiasme steken in de sportvereniging, de culturele vereniging of de buurtvereniging? Diemenaren die al jaren zorgen voor buren, kennissen of familieleden, de mantelzorgers. Buurtbewoners of ouders die actief zijn op één van de vele scholen in Diemen. Ook jongeren die misschien nog niet zo héél lang vrijwilliger zijn, kunnen in aanmerking komen voor de vrijwilligersonderscheiding. Zulke mensen zijn goud waard voor de sociale structuur van Diemen,’’ aldus de gemeente. Opgeven kan via www.diemen.nl of via een formulier dat verkrijgbaar is op het gemeentehuis. De voorstellen worden beoordeeld door een werkgroep van zes vrouwelijke leden van de gemeenteraad.