Diemen Nieuws

Saan Diemen stapt uit de verhuizingen

Koninklijke Saan uit Diemen gaat de activiteit verhuizingen afbouwen. De afgelopen jaren is de verhuismarkt compleet veranderd door de komst van bijvoorbeeld het nieuwe werken. Daarnaast spelen digitalisering en de hoeveelheid nieuwe intreders in de markt een grote rol, aldus Saan. Verhuizingen vormen daardoor al enige tijd niet langer de (financiële) basis van het Diemer bedrijf. Saan kiest daarom voor focus op Industriële Verhuizingen, Kraanverhuur en Projectlogistiek. Daarnaast richt Saan zich op het digitale verhuurplatform Rentyourcrane.nl en verdere uitbreiding van de activiteit Saan Trucking. Alle medewerkers die bij Saan Verhuizingen werken wordt een alternatief aangeboden binnen andere Saan-bedrijfsonderdelen. ‘’De directie van Saan is ervan overtuigd dat hiermee een juiste stap wordt gezet in de verdere ontwikkeling van het bedrijf en ziet met haar medewerkers uit naar de toekomst.’’