school de Sniep

Nieuwe basisschool in Diemen bijna klaar

Aan de rand van de nieuwe woonwijk Plantage de Sniep in Diemen, vlak naast het sportpark, wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe gebouw voor brede school De Kersenboom. Binnen in het opmerkelijk vormgegeven gebouw worden nog enkele werkzaamheden uitgevoerd terwijl buiten hard wordt gewerkt aan de bestrating en speelvoorzieningen. Eind van deze maand gaan de leerkrachten de verdere inrichting regelen. De nieuwe Kersenboom, waarin ook een buitenschoolse opvang is ondergebracht, gaat bij het begin van het nieuwe schoolseizoen op 3 september officieel openen terwijl in de weken daarna verschillende evenementen op het programma staan. De Kersenboom is in principe voor kinderen die wonen op Plantage de Sniep. Indien er meer plaatsen beschikbaar zijn, dat zijn die in eerste instantie voor kinderen elders uit Diemen.