Middelbare school Diemen

Nieuwe directeur OSB moet school Diemen realiseren

De Open Schoolgemeenschap Bijlmer OSB zoekt een nieuwe directeur-bestuurder. Die functionaris krijgt als één van de opdrachten ‘het realiseren van een nieuwe school in Diemen’, zoals blijkt uit de taakomschrijving. De directeur moet per 1 februari 2019 in dienst treden, aldus de vacature op beteor.nl. Zoals bekend heeft de Open Scholengemeenschap Bijlmer een overeenkomst met de gemeente gesloten voor een eigen middelbare school in Diemen. Momenteel wordt gezocht naar geschikte locaties voor zowel een tijdelijk onderkomen als een definitief schoolcomplex. Voor dat laatste wordt onder meer gedacht aan een plek naast het Duran-sportcentrum in Diemen-Zuid. In het kader van de voorbereidingen heeft OSB kort voor de vakantieperiode ook al een bijeenkomst gehouden voor ouders van potentiele leerlingen uit Diemen.