Betaald parkeren Muiderstraatweg

Buslijn 44 (Diemen-Noord) wordt veel omgeleid

Bus 44 wordt de komende maanden op verschillende delen van de route omgeleid. Om te beginnen rijdt de bus van 3 tot en met 10 september de gebruikelijke omleiding wegens de afsluiting van het centrum van Diemen voor het Diemer Festijn. Lijn 44 rijdt dan tussen de rotonde in de Ouddiemerlaan en de Burg Bickerstraat via de Maarten Luther Kinglaan, Tobias Asserlaan, Arent Krijtstraat en Wilhelminaplantsoen. De tussenliggende haltes vervallen maar wel zijn er vervangende haltes in de Burg. Bickerstraat en de Maarten Luther Kinglaan. Verder wordt in september ook begonnen met het vernieuwen en verlagen van de Bergwijkdreef. Bij die werkzaamheden wordt Lijn 44 omgeleid via de Dalsteindreef en de Dubbellinkdreef waarbij onder meer de haltes Hogeschool Holland vervallen. Later dit jaar wordt ook begonnen met werkzaamheden aan Meerkoet in Diemen-Noord. Wanneer dat gevolgen heeft voor Bus 44 is nog niet bekend.