weekmarkt

Nieuwe indeling weekmarkt Diemen werkt goed

De nieuwe indeling van de weekmarkt in Diemen waarbij een groot deel van de kramen naar de horeca en de terrassen gericht staat blijkt goed te werken. De eind maart ingevoerde verandering zorgt voor een versterking van de relatie tussen de markt en het winkelcentrum Diemerplein. ‘’De indeling zorgt voor verbinding en gezelligheid,’’ denkt de gemeente. De gewijzigde indeling van de markt is in eerste instantie een experiment geweest. Nu is gebleken dat de verandering de gewenste effecten oplevert en zowel de marktkoopleden als het winkelend publiek overwegend positief reageren gaat de gemeente Diemen als beheerder van de markt de nu geldende indeling definitief maken. De laatste maanden en weken is ook nog een aantal nieuwe kramen op de markt verschenen.