Politie Diemen

Gewapende overval bestelbus in Diemen-Zuid

Op Gersthove midden in Diemen-Zuid is dinsdagavond een gewapende overval gepleegd op een bestelauto. Volgens het 21-jarige slachtoffer vond de overval door twee mannen rond 20.00 uur plaats. De witte Ford Transit werd door de overvallers meegenomen en enige tijd later aangetroffen op de hoek van de Bergwijkdreef en de Charley Tooropgracht bij Holland Park. Dat leidde tot een grote zoekactie van de politie waarvoor een aantal eenheden werden ingezet. De zaak is verder in onderzoek bij het overvallenteam van de politie Amsterdam/Diemen. De politie is nu op zoek naar getuigen van de overval. Wie iets gezien heeft of beschikt over informatie of beeldmateriaal wordt verzocht contact op de nemen met de politie op 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via het tipformulier.