Pantar baas

Nieuwe directeur voor sociaal werkbedrijf Pantar

Directeur Lex de Boer van de Groningse woningcorporatie Lefier wordt per 1 december de nieuwe directeur van Pantar, het sociale werkbedrijf van Diemen en Amsterdam waarvan het hoofdkantoor gevestigd is op de Sniep in Diemen. De Boer heeft zes jaar in Groningen gewerkt en heeft in die tijd drie zelfstandige woonbedrijven en een ontwikkelbedrijf in één organisatie samengevoegd. Ook is Lefier onder zijn leiding in staat geweest een zeer gematigd huurbeleid te voeren terwijl hij bovendien veel aandacht heeft besteed aan duurzaamheid. Met woningen die deels in het aardbevingsgebied liggen, heeft De Boer jarenlang samen met andere corporaties een sterke lobby naar de overheid gevoerd. Eric Koenen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Lefier: ”We kijken met groot respect naar dat wat Lex in de samenwerking met zijn team heeft neergezet en achterlaat. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie in Amsterdam.”