Vlaaienwinkel

Proef Diemerplein in winkelcentrum Diemen

In het winkelcentrum Diemerplein in Diemen wordt zaterdag 29 september het evenement Proef Diemerplein gehouden. Op de agenda staan proeverijen, de Lasagneschijf van Antoine Vinck, de winnaar van tv programma De Nieuwe Lekkerbek, en diverse kinderactiviteiten. Ook laten diverse verswinkels, verschillende horecazaken en de supermarkten van winkelcentrum Diemerplein zien wat ze in huis hebben. Er zijn proeverijen, hapjes en aanbiedingen van Kaas & Zo, Slagerij Vedder, Bakkerij Jongejans, Brasserie Drusius, Happy China, Albert Heijn, Deen, Care by Dio en Kwalitaria. The pancake Shop uit Diemen deelt gratis poffertjes uit en de zingende Italiaanse IJscoman is aanwezig met gratis ijsjes. Kinderen kunnen ook nog een schilderij met chocola maken op het speciale knutselterras.