Cordaan

Burendag 2018 op veel plaatsen in Diemen gevierd

De al weer dertiende nationale Burendag is zaterdag in Diemen met een aantal activiteiten gevierd. Zo werd in een binnentuin van Blok 1 van Holland Park een Kunst en Kitch markt gehouden die werd geopend door wethouder Jorrit Nuijens. ‘’Mooi om te zien dat zich ook in nieuwe delen van Diemen gemeenschappen vormen,’’ tweette hij daarbij. Aan de Rode Kruislaan organiseerden de bewoners een gezellig samenzijn. Ook in Berkenstede en Beukenhorst kwam een groep bewoners bijeen in het kader van Burendag. Bij zowel de Rode Kruislaan als Berkenstede kwamen ook burgemeester Erik Boog en zijn echtgenote Wahida even langs. Bij het station in Diemen Centrum zette ProRail in het kader van Burendag een koffietentje neer waar een aantal treinreizigers en andere belangstellenden met vertegenwoordigers van het spoorbedrijf van gedachten wisselden.