Saan

Saan biedt gezinnen met ziek kind Opkikkerdag

De Stichting Sa4, de goede doeleninstelling van de familie Saan, en Koninklijke Saan uit Diemen geven zaterdag 20 gezinnen waarvan één van de kinderen langdurig ziek is een Opkikkerdag. Dat is een dag vol verrassingen zodat ze al hun zorgen even kunnen vergeten. Voor alle gezinnen is een programma op maat samengesteld door de Stichting Opkikker die gezinnen met zieke kinderen helpt en ondersteunt. Naast financiële steun steken Stichting Sa4 en Saan zelf hun handen uit de mouwen als vrijwilliger. Stichting Sa4 is opgezet door Joop en Irma Saan, hun drie dochters, zoon en partners. De familie wil graag een steentje bijdragen aan mooie en bijzondere doelen die hen na aan het hart liggen. Het werven proberen zij altijd op een originele manier te doen, op manieren die zij leuk vinden. Het ruim 120-jarige Saan is al van oudsher een maatschappelijk zeer betrokken familiebedrijf dat door de jaren heen vele goede doelen en projecten heeft gesteund. Jaarlijks gaat een substantieel deel van de omzet naar maatschappelijk belangrijke initiatieven. Sinds de oprichting van de Stichting Sa4, doneert Saan een groot deel hiervan aan de stichting.