Growthfactory kiest voor oude Raadhuis Diemen

GrowthFactory, een bedrijf dat ondernemers ondersteunt bij het verder groeien, verhuist deze maand naar het oude Raadhuis aan de Hartveldseweg in Diemen. GrowthFactory was tot nu toe gevestigd bij Tribes Amstel bij het Amstelstation. ‘’Wij vonden het belangrijk om een fijne plek te vinden die goede aansluitingen heeft naar de ringweg, goed openbaar vervoer, parkeergelegenheid en uitstraling heeft. En daarnaast wilden we zelf niet elke dag in de files staan,’’ aldus medeoprichter Robert Schulze die zelf uit Diemen komt. GrowthFactory werkt binnen de community met ruim 15 mensen maar zal op het Diemer kantoor met een man of vijf gaan zitten. GrowthFactory heeft ook zelf groeiplannen waartoe het pand in Diemen nog ruimte biedt. Daarnaast wordt ook gedacht ook verdere groei elders in Nederland.