Gemeentehuis

Feestelijke opening nieuwe hal gemeentehuis

De vernieuwde hal en raadszaal van het gemeentehuis van Diemen worden op zaterdag 13 oktober feestelijk geopend. De nieuwe inrichting van de hal heeft het thema ‘Straat van Diemen’ meegekregen. In de hal zijn een aantal zitjes aangebracht terwijl de grote balie is vervangen door een witte ronde ontvangstbalie. De raadszaal is alvast geschikt gemaakt voor een groter aantal leden van de gemeenteraad door de verdere groei van Diemen. Op de dag van de opening vinden er tussen 11.00 en 14.00 uur verschillende activiteiten plaats, waaronder straatmuziek, streetart, streefdance, speeddate en de mogelijkheid om in debat te gaan met leden van de gemeenteraad, de jongerenraad of de kinderraad. De officiële opening wordt om 11.15 uur verricht door burgemeester Erik Boog.