Milieu Service Nederland

Milieubedrijf Diemen weer bij snelst-groeiende bedrijven

Milieu Service Nederland, dat gevestigd is op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen, behoort opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee is het Diemer bedrijf winnaar van de FD Gazellen 2018, de onderscheiding die het Financieel Dagblad jaarlijks uitreikt aan de snelste groeiers in het bedrijfsleven. Het FD hanteert dit jaar niet meer alleen de omzetgroei als criterium maar kijkt ook naar de personeelsgroei en de winstgevendheid van de organisatie. ‘’Wij zijn ontzettend trots en vereerd dat wij ons ook dit jaar weer FD Gazelle mogen noemen. Zeker nu de criteria, om hiervoor in aanmerking te komen, zijn aangescherpt. Het is fantastisch om te zien dat de inzet van al onze collega’s zo een mooi resultaat oplevert. De afgelopen paar jaar hebben wij diverse grote stappen gezet, waardoor wij onze dienstverlening verder hebben kunnen optimaliseren én uitbreiden. Ook de komende jaren hebben wij nog voldoende ontwikkelingen en ideeën op de planning staan,’’ aldus Ronald Voorsluijs, CEO van Milieu Service Nederland.