Sportveld Diemen

Honkbalclub Diemen overvallen door gedwongen verhuizing

Honkbalclub TIW-Survivors is volstrekt overvallen door de mededeling van de gemeente Diemen – per email – dat ze het honkbalveld op Sportpark Diemen volgend seizoen niet meer mag gebruiken. TIW-Survivors wordt gedwongen te verhuizen naar Sportpark Middenmeer in Amsterdam om ruimte te maken voor hockey- en voetbalvelden. ‘’’Dit nieuws kwam zeer onverwachts omdat wij toezegging hebben gekregen in 2019 van het veld in Diemen gebruik te kunnen maken. TIW-Survivors heeft altijd met een open houding met de gemeente Diemen en al haar vertegenwoordigers geprobeerd naar oplossingen te zoeken. Deze geopperde oplossing is naar onze mening verre van realistisch,’’ schrijft de club. De honkbalvereniging vraagt de bewoners van Diemen haar activiteiten te steunen en daartoe de website en Facebook-pagina in de gaten te houden.