Instellingen Diemen krijgen bijdrage Meerlandenfonds

Zes instellingen uit Diemen hebben dit jaar een bijdrage ontvangen uit het Meerlandenfonds. Serve the City Diemen ontving 500 euro, Stichting Jazzfestival Duke op het Diemerplein 400 euro, de Baksmaten en Sint Petrusbanden kerk ontvingen ieder 300 euro, de Huurdersvereniging Diemen 250 euro en buurtcentrum Noorderlicht van de Stichting Welzijn Diemen 225 euro. De bijdragen werden tijdens een feestelijke bijeenkomst in Noordwijkerhout uitgereikt door wethouder Jeroen Klaasse. Afvalbedrijf Meerlanden stort ieder jaar 55.000 euro in het Meerlandenfonds om sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen tussen 1 oktober en 1 november een aanvraag indienen.