SeriousRequestDiemen

Kerstweekend vol evenementen in Diemen

Het weekend voor de Kerst staan er veel evenementen op de agenda in Diemen. Dat begint zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur met de vierde Winterspelen voor de jeugd op en rond het Diemerplein. Dit evenement wordt georganiseerd door Daarom Diemen en de Stichting Welzijn Diemen. De ijsbaan is dit jaar niet present maar wel is er een escape room en een poffertjeskraam. Verder treedt vrouwenkoor Voice Female enkele malen op in de winkelhal. Zondag komt één van de wandeltochten voor Serious Request door Diemen. DJ’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman nemen tussen 11.30 en 12.30 uur de opbrengsten van acties in Diemen in ontvangst. Oliebollenkraam Verwijk, die voor het gemeentehuis staat, verkoopt die dag oliebollen voor het goede doel. Een deel daarvan wordt gebakken en verkocht door kinderburgemeester Nilaya Holwijn en burgemeester Erik Boog. Maandag, de dag voor Kerst, staat de traditionele kerstommegang op de agenda. Die begint om 17.00 uur bij het gemeentehuis en eindigt zo’n uur later bij de Sint Petrusbanden Kerk.