Action WC Diemerplein

Modewinkel terStal komt naar Diemerplein

De modeketen terStal opent binnenkort een filiaal in winkelcentrum Diemerplein in Diemen. Het winkelbedrijf heeft een leegstaande dubbele unit gehuurd tegenover Primera in de hal bij de Hema. TerStal heeft diemerkrant.nl desgevraagd laten weten dat de winkel in Diemerplein op 27 februari volgend jaar open gaat. Tijdens de openingsdagen geeft terStal dan ook 20 procent korting op de gehele collectie. Het winkelbedrijf is momenteel via de website terstal.nl al op zoek naar een filiaalmanager en andere medewerkers voor het nieuwe filiaal in Diemen. terStal is een kledingbedrijf met fashion voor dames, heren en kinderen. Het bedrijf telt meer dan 200 winkels door heel Nederland waaronder filialen in Amstelveen, Hilversum en Purmerend.