B&W Diemen krititisch over vragen VVD-raadsfractie

B&W van Diemen vinden dat de VVD-fractie in de gemeenteraad met het stellen van schriftelijke vragen over een niet opgevolgde melding van een inwoner niet de juiste weg heeft bewandeld. ‘’Het stellen van schriftelijke vragen is noch de snelste manier om een melding alsnog afgehandeld te krijgen noch een kostenefficiënte wijze om verbeteringen tot stand te brengen. Tevens zijn ambtenaren die schriftelijke vragen moeten beantwoorden op dat moment niet bezig met het verhelpen van meldingen van bewoners,’’ aldus het college. De VVD-fractie wilde weten waarom een melding van problemen op het Spoorpad bij de Kanaaldijk niet was afgehandeld. Volgens B&W is herhaalde malen tevergeefs geprobeerd de betrokken bewoner telefonisch te bereiken en had deze geen email adres achtergelaten om op die manier contact op te kunnen nemen.