Inschrijving middelbare school Diemen van start

OS Diemen heeft het inschrijvingsformulier voor de middelbare school in Diemen, die in het komende schooljaar 2019/2020 zou moeten starten, op haar website osdiemen.nl gezet. De inschrijving zelf start tijdens de Open Dag die de school aanstaande zaterdag 19 januari van 11.00 tot 13.00 uur houdt in Theater De Omval. Daar houdt de school op de donderdagmiddagen 24 januari, 31 januari en 7 februari van 16.00 tot 18.00 uur ook bijeenkomsten waar informatie verstrekt kan worden en leerlingen ingeschreven kunnen worden. Wie daartoe niet in de gelegenheid is, kan contact opnemen met de leerlingenadministratie van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer die de Diemer school als dependance wil starten. Als er voldoende belangstelling voor OS Diemen is, dan begint die school in september tijdelijk in lokalen van basisschool Het Atelier in Diemen-Zuid. Op den duur moet op het terrein daarnaast een definitief schoolgebouw verrijzen.