Zaai Diemen

Veel belangstelling voor tweede ZAAI Diemen

Voor de tweede aflevering van ZAAI Diemen, het traject voor startende ondernemers, hebben zich 23 gegadigden gemeld. Het programma bestaat (net als vorig jaar) uit een coachgedeelte en een masterclassgedeelte. Ook organiseren de deelnemers intervisiebijeenkomsten met elkaar. De masterclass reeks zal worden afgetrapt door Robert Schulze, ondernemer en oprichter van het in Diemen gevestigde GrowthFactory. Het ZAAI traject ondersteunt startende ondernemers uit Diemen met een programma van o.a. coaching, masterclasses en netwerkevenementen. ZAAI biedt startende ondernemers de kans om met mede-starters en ervaren ondernemers in contact te komen en reikt starters kennis en vaardigheden aan op het gebied van ondernemerschap. ZAAI richt zich op ondernemers die tot 3 jaar geleden gestart zijn. ZAAI deelnemers komen uit Diemen of hebben een onderneming die gevestigd is in Diemen.