Tweede editie ZAAI Diemen voor starters van start

De tweede editie van het ZAAI Diemen coachtraject is officieel gestart door wethouder Jeroen Klaasse van economische zaken. Voor dit tweede traject hebben zich 23 startende ondernemers uit Diemen opgegeven. ZAAI ondersteunt hen met een pakket van coaching, masterclasses, netwerk- en intervisiebijeenkomsten met als doel hen te helpen succesvol te ondernemen. Klaasse: ‘’Na de succesvolle eerste editie van ZAAI hebben we dit jaar opnieuw een enthousiaste groep startende ondernemers. Het ZAAI coachtraject biedt starters handvaten en inspiratie om hun onderneming succesvol verder te ontwikkelen. Ook komen de starters in contact met meer ervaren ondernemers uit Diemen doordat we samen optrekken met het Diemense bedrijfsleven. Zo betrekt Ondernemend Diemen, als partner van ZAAI, de ondernemers bij hun vereniging en activiteiten en biedt het hen ook een gratis lidmaatschap van een jaar aan’’.

(Foto Barbara Salem)