DaaromDiemen

Ideeën en initiatieven gezocht voor Daarom Diemen Challenge

Daarom Diemen is weer op zoek naar initiatieven en ideeën om Diemen nog meer op de kaart te zetten bij de inwoners en ondernemers. ‘’Bedenk een plan dat een extra dimensie of element toevoegt aan het huidige aanbod en dat past bij de drie kernwaarden van Daarom Diemen,’’ luidt de oproep. Die drie kernwaarden zijn dan ‘eigen schaal, eigen karakter’, bereikbaarheid en dicht bij Amsterdam. De plannen voor de Daarom Diemen Challenge moeten wel een brede doelgroep in Diemen aanspreken en binnen een jaar uitvoerbaar zijn. Initiatiefplannen van maximaal twee A4’tjes kunnen voor 5 april gemaild worden naar info@daaromdiemen.nl onder vermelding van Daarom Diemen Challenge. De winnaars worden bekend gemaakt op 24 april tijdens de volgende netwerkbijeenkomst van Daarom Diemen.