Diemen is klaar voor verkiezingen Staten en waterschap

Diemen is klaar voor de verkiezingen van Provinciale Staten van Noord-Holland en het bestuur van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht die woensdag 20 maart worden gehouden. De stemlokalen zijn in gereedheid gebracht, zoals het bekende witte tijdelijke stemlokaal bij station Diemen-Centrum, en de verwijsborden staan klaar. Diemen telt in totaal twaalf stembureaus die geopend zijn van 7.30 uur tot 21.00 uur. Daarna worden in het openbaar de uitgebrachte stemmen geteld. De gemeente organiseert geen uitslagenavond want dat gebeurt alleen bij raadsverkiezingen. Verder lijken de bekende houten borden in Diemen waar partijen hun affiches op kunnen hangen zo langzamerhand achterhaald. Veel al vroeg aangebrachte posters hebben het slechte weer van de afgelopen weken niet overleefd terwijl een flink aantal partijen de moeite niet meer neemt om affiches op te plakken.