Vrijheidsmaaltijd

Diemen houdt voor derde keer Vrijheidsmaaltijd

Op zondag 5 mei vindt op het Diemerplein de derde Vrijheidsmaaltijd van Diemen plaats. De eerste twee afleveringen van dit evenement waren een groot succes. Op de website van de gemeente diemen.nl is nu de informatie verschenen over de aanmelding. ‘Vier ook de vrijheid met een gezamenlijke maaltijd. Dit jaar vindt de gezellige maaltijd ’s middags plaats. Er zijn ook voordrachten en er is muziek. Iedereen die zich betrokken voelt bij Diemen, jong en oud, is van harte welkom!’, schrijft de gemeente. Deelnemers moeten wel hun eigen bord, bestek, soepkom en mok meenemen. Meedoen kost vier euro per persoon voor volwassenen en twee euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Bewoners met een stadspas betalen één euro en kunnen zich aanmelden bij de receptie van het gemeentehuis. De verdere betaalmogelijkheden via digid staan vermeld op diemen.nl