Holland Park

Informatiecentrum Holland Park definitief gesloten

Het informatie- en verkoopcentrum voor de nieuwbouwwijk Holland Park in het gebouw Diemer Circle is gesloten. Het centrum, waar ook de grote maquette van de wijk stond, is vijf jaar open geweest en heeft in die tijd een ongekende hoeveelheid geĂ¯nteresseerden mogen ontvangen en een reeks evenementen rond Holland Park mogen vieren. Bovendien zijn er bijna twee-en-een-half duizend appartementen verkocht waarmee deze eerste fase van Holland Park volledig is uitverkocht. De organisatie blijft wel bereikbaar via info@hollandpark.nl of tel 020 – 520 9575. Het karakteristieke halfronde kantoorgebouw Diemen Cercle wordt de komende tijd gesloopt om plaats te maken voor de laatste appartementencomplexen van Holland Park. Dat laatste project is onlangs door projectontwikkelaar Snippe, de initiatiefnemer van de nieuwbouwwijk, verkocht aan Amvest Development.