GVB rijdt niet

Omleiding Bus 44 in Diemen-Noord duurt langer

De werkzaamheden op Meerkoet in Diemen-Noord zijn uitgelopen en daardoor duurt de omleiding van Bus 44 in beide richtingen langer dan gepland. Dat meldt het GVB op de website. De omleiding zou eerst worden opgeheven op 8 juni maar volgens het GVB is dat verschoven naar 22 juni. Nadat eerst het kruispunt van Meerkoet en de Tureluurweg open lag, wordt nu gewerkt op de kruising van Meerkoet en de Rietzangerweg. Dat betekent dat de bus in beide richtingen nog niet over de bestaande route kan rijden. De werkzaamheden in de wijk Vogelweide in Diemen-Noord verplaatsen zich de komende tijd naar de straten Fuut en Kolgans. Daar worden volgens een mededeling van de gemeente weer 52 bomen gekapt. Overigens zal bus 44 weer worden omgeleid als de Rietzangerweg in deze buurt wordt aangepakt.