Action WC Diemerplein

Smakelijk Diemen en jazzfestijn in winkelcentrum Diemen

Op het Diemerplein voor het winkelcentrum wordt dit weekend weer het eet- en drinkfestijn Smakelijk Diemen gehouden. Smakelijk Diemen biedt zaterdag van 16.00 tot 23.00 en zondag een flink aantal presentaties van meest Diemer restaurants en ook een aantal foodtrucks. Ook zijn er optredens van onder meer Johnny Rosenberg, Jeff van Vliet en Quincy. Het evenement is gratis te bezoeken. Zondag is er bovendien tegelijk het inmiddels befaamde jazzfestival Duke op  het Diemerplein terwijl ook veel winkel in winkelcentrum Diemerplein open zijn. Aan het jazzfestijn wordt onder meer meegewerkt door Ramon Valle, Dennis Jannah en het Diemer operettegezelschap EDOG. Ook Duke of het Diemerplein, dat een zonnig evenement beloofd te worden, is gratis toegankelijk.