OP Diemen: bus 44 slaat nieuwe halte Diemerbrug vaak over

Chauffeurs van Bus 44 richting Diemen-Noord stoppen niet altijd bij de halte nieuwe halte Diemerbrug. Die halte is enkele weken geleden in gebruik genomen en vervangt de vervallen halte Nic. Lublinkstraat maar regelmatig komt het voor dat bus 44 richting Diemen-Noord de nieuwe halte overslaat, stelt de Ouderenpartij Diemen in vragen aan B&W. ”De halte is opgenomen in de dienstregeling en op de videoschermen in de bus te lezen, maar toch wordt de halte genegeerd, ook als daar passagiers staan te wachten. Chauffeurs zouden ontkennen dat het een halte voor bus 44 is, of klagen over het moeilijk kunnen maken van de draai over de brug naar de halte,’’ schrijft de raadsfractie. De Ouderenpartij Diemen wil weten wat B&W kunnen doen of heeft gedaan om de chauffeurs van het GVB te houden aan hun plicht om te stoppen op de halte Diemerbrug?