School De Nieuwe Kring Diemen zoekt nieuwe directeur

Jenaplan-basisschool De Nieuwe Kring in Diemen is op zoek naar een nieuwe directeur. Die moet per 1 januari 2020 of zoveel eerder als mogelijk aantreden, blijkt uit een advertentie in de vakpers. ‘’Binnen een uniek concept verstevig jij als directeur de ingezette onderwijskundige koers en stimuleer je het vakinhoudelijke gesprek met het team. Speerpunten voor komend schooljaar zijn continuïteit, het verder verankeren van onze Jenaplanidentiteit en samen verder bouwen aan kwalitatief hoogstaand Jenaplanonderwijs. Je bent op de hoogte van de laatste onderwijsontwikkelingen en trekt samen op met team.’’ De nieuwe directeur is ook ‘het gezicht van de school die De Nieuwe Kring sterk positioneert en actief contact onderhoudt met ouders, collega’s, de gemeente en andere partners.’ De Stichting De Nieuwe Kring hoopt daarbij dat de komende man of vrouw zich voor langere tijd aan de school in Diemen wil verbinden. De al in 1984 opgerichte school in gebouw De Meridiaan aan de Prinses Beatrixlaan telt inmiddels ruim 370 leerlingen en een team van ruim 30 leerkrachten.