NieuwjaarsreceptieOmval

Literair evenement in Theater De Omval in Diemen

Eén van de bekroonde ideeën van de Daarom Diemen Challenge van dit voorjaar wordt op 26 september realiteit. Dan wordt naar het idee van prijswinnaar Ruthline Margarita in Theater De Omval de eerste literaire avond gehouden onder het motto ‘De Kunst van het Woord’. ‘’Op deze avond zullen onder het genot van een hapje en drankje een aantal bijzondere schrijvers en dichters de deelnemers meenemen op een creatieve reis van de woordkunst! Iedereen is van harte welkom! Entrée is gratis’’, schrijft Daarom Diemen. De avond begint om 20.15 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Een week eerder, op zondag 15 september, is De Omval ook al het toneel voor de Schrijfdag van Schrijven Magazine, een evenement dat bezoekers uit heel Nederland en Vlaanderen trekt. De Schrijfdag vindt al voor de derde keer plaats in Diemen.