SVE Diemen

Gereedschapsbedrijf Diemen gaat verder onder nieuwe naam

De op industrieterrein Stammerhove gevestigde groothandel in gereedschappen Scholte en de Vries – Estoppey gaat net als vijf zusterbedrijven verder onder de naam Isero B.V. De naam Isero IJzerwarengroep staat al jaren als paraplumerk onder de diverse merken. “Achter de schermen werken we ook al geruime tijd aan één formule, één bedrijf. Nu is tijd om alle verschillende namen los te laten, zodat we als 1 Isero klaar staan voor onze klant,” verklaart Bert Bunschoten, algemeen directeur Isero. Met de nieuwe naam krijgt Isero ook een nieuwe huisstijl. Alle vestigingen, het wagenpark en communicatiemiddelen worden in de nieuwe huisstijl gegoten. Het Diemense bedrijf werd bijna twee jaar geleden overgenomen door Grafton Holdings Nederland, de Nederlandse tak van het Ierse bouwmaterialen concern Grafton. Isero is als groothandel voor hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en dergelijke onderdeel van het moederbedrijf Grafton Holding Netherlands en telt alles bij elkaar 62 vestigingen. De Grafton Groep heeft circa 675 vestigingen en bijna 13.000 medewerkers in dienst.

(archieffoto)