Milieu Service Nederland

Milieuservice Nederland Diemen weer bij Jonge Gazellen

Milieu Service Nederland, gevestigd op bedrijventerrein Stammerhove in Diemen, hoort voor het derde achtereenvolgende jaar bij de FD Gazellen, de award voor de snelst groeiende bedrijven van ons land die worden uitgereikt door het Financieel Dagblad. Criteria zijn onder meer een omzetgroei van minimaal 20% in de voorgaande drie jaar, een winstgevend laatste jaar en een omzet van minimaal €250.000,- in het eerste jaar. Daarnaast telt ook de groei van het aantal werknemers mee. In 2018 was Milieu Service Nederland 19e op de ranglijst van 286 snelst groeiende bedrijven van de regio in haar categorie. Het Diemer bedrijf hoort op 14 november welke plaats het dit jaar inneemt. ‘’Dat we alweer in de lijst staan is een bevestiging van dat we goed bezig zijn. Al onze collega’s hebben dit samen bereikt, door elke dag weer met hart en ziel te werken aan een zo duurzaam mogelijke afvalinzameling. Wij helpen organisaties om afval te scheiden bij de bron, zodat het de meest optimale vorm van recycling krijgt. Dat we daarmee zo hard groeien in omzet én medewerkers, is een opsteker voor ons allemaal”, aldus Ronald Voorsluijs, CEO van Milieu Service Nederland.