TheaterdeOmval

Theatergroep Diemen presenteert elfde Eenakteravond

Theatergroep Diemen presenteert op 9 november al weer voor de elfde maal haar Eenakteravond. De Diemer groep heeft opnieuw vijf andere groepen bereid gevonden om op te treden: Toneelgroep Arti, Toneelvereniging De Tijger, TG Mud, Toneel&Zo en Pheng. De Eenakteravond begint om 19.45 uur in Theater De Omval; kaarten kosten tien euro per stuk en zijn te reserveren via www.theatergroepdiemen.nl. De Diemense groep is opgericht in 2001 en bestaat momenteel uit ongeveer twintig enthousiaste leden en vrienden. De groep speelt van eenakters tot avondvullende voorstellingen, steeds in het Diemer theater De Omval. Eenmaal per week wordt er gerepeteerd maar dat gebeurt in buurthuis De Schakel aan de Burg. Bickerstraat. Naast toneelspelen zetten de leden samen met de vrienden van Theatergroep Diemen zich in voor allerhande activiteiten zoals decorbouw, kleding maken, kaartverkoop en vele andere zaken.