winkelcentrum

Ook winkelcentrum Diemerplein viert vrijdag Black Friday

Vrijdag 29 november is het Black Friday, de van oorsprong Amerikaanse koopjesdag die ook door de winkeliers in Nederland steeds meer wordt omarmd. Ook de winkeliers in winkelcentrum Diemerplein doen daar dit jaar weer volop aan mee. Bijna 40 winkels in het Diemer winkelcentrum hebben een speciale aanbieding die vrijdag 29 november geldig is. Bij een aantal winkels is de aanbieding ook zaterdag 30 november of tot maandag 2 december nog geldig. De kortingen lopen daarbij in sommige gevallen op tot 40 procent. Alle aanbiedingen zijn verzameld in een speciale Black Friday flyer die bij de deelnemende Diemerplein winkels op de toonbank ligt of te bekijken is op de www.diemerplein.nl. Diverse winkels hebben vrijdag ook een kraam met de aanbiedingen bij de winkel staan. Vrijdag is ook de wekelijkse koopavond waarop een aantal winkels tot 19.00 uur of langer is geopend.