Ontsteken lichtjes kerstboom opent Diemer December Dagen

De Diemer December Dagen, een initiatief van Daarom Diemen, zijn vrijdagavond feestelijk geopend. Burgemeester Erik Boog en kinderburgemeester Emilie van Mens  ontstaken de lichtjes in de grote kerstboom op het plein voor het gemeentehuis. Daar was verder van alles te doen, van het roosteren van marshmallows, kerstballen versieren en het optreden van diverse koren tot je foto maken in een snowglobe. Ook werden er gratis gluhwein, warme chocolademelk en oliebollen uitgedeeld. Het evenement trok, ondanks het bij vlagen slechte weer, ook deze avond weer veel publiek naar het centrum van Diemen. Daarom Diemen heeft verder in het winkelcentrum zowel voor volwassenen als voor kinderen een kerstboom neergezet waar iedereen een wens voor de Kerst in kan hangen. De kaarten liggen in het winkelcentrum zelf maar zijn ook op een aantal andere punten in Diemen te vinden.